Termeni si conditii

Termeni și condiții de utilizare

Date de identificare a companiei
S.C. Suport Horeca S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Agricultori nr. 113, avand codul unic de inregistrare RO31072368.
NR. Reg .Com.: J40/202/10.01.2013

Magazin online: www.horecamag.ro
Telefon: +40 21 327 61 04/ +40 745 053 141
E-mail: office@horecamag.ro

Condiţii de plată şi de livrare

 

Preţul produselor afişat pe site este în euro SAU lei (RON), are TVA inclus şi nu include taxa de transport şi ramburs, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte. Eventualele modificări de preţ, reduceri sau promoţii vor fi menţionate în mod explicit în descrierea produsului.
Modalitatea de plată este prin ramburs: plata se face în numerar (RON) la livrare, în momentul primirii coletului.
Termenul de livrare al produselor comandate pe site va fi comunicat in momentul confirmării telefonice a comenzii. În condiții speciale, S.C. Suport Horeca S.R.L. își asumă dreptul de a mări timpul de livrare.
Transportul se face prin firma de curierat Fan Courier. Transportul produselor şi rambursul banilor variaza in functie de dimensiunile coletului si localitatea destinatarului si vor fi comunicate telephonic in momentul confirmarii comenzii sau in momentul in care sunteti informati prin e-mail cu privire la numarul de AWB corespunzator coletului Dvs

S.C. Suport Horeca S.R.L. trimite produse numai pe teritoriul României.
S.C. Suport Horeca S.R.L. nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarată.

S.C. Suport Horeca S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv S.C. Suport Horeca S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz S.C. Suport Horeca S.R.L. va informa clientul asupra situației create.

Condiţii de returnare a produselor comandate

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

 

În concluzie, clienţii www.horecamag.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, nefolosite, fără uzură, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. S.C. Suport Horeca S.R.L. va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeaşi valoare, alese de către client, în cel mult 14 de zile. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de către cumpărator.
Returnarea banilor se realizează tot în termen de 14 de zile.
ACESTE CONDIȚII DE RETURNARE SE APLICĂ EXCLUSIV ACHIZIȚIILOR REALIZATE ONLINE, pe www.horecamag.ro. NU ȘI CUMPĂRĂTURILOR REALIZATE ÎN MAGAZINUL NOASTRU FIZIC (la adresa mai sus specificata)!

Obligaţiile utilizatorului

Vizitatorul site-ului se obligă să respecte drepturile de autor care sunt anexe conţinutului acestui website. Utilizatorul care îşi creează cont şi face comenzi se obligă să furnizeze informaţii reale şi valide asupra datelor sale de contact şi pentru adresa de livrare a comenzii. În caz contrar, S.C. Suport Horeca S.R.L. îşi rezervă dreptul de a bloca contul utilizatorului. În cazul unei tentative de fraudă, S.C. Suport Horeca S.R.L. va bloca accesul utilizatorului pe site şi va lua măsuriile prevăzute de legile în vigoare.

Raport de confidenţialitate

Datele furnizate de către clienţi către S.C. Suport Horeca S.R.L. pentru efectuarea comenzilor se vor folosi numai în scopul în care au fost solicitate clientului, fără a fi puse la dispoziţia unor terţe persoane.
Datele personale ale clientului vor fi folosite de către S.C. Suport Horeca S.R.L. numai în scopul declarat al acestui site.
S.C. Suport Horeca S.R.L. se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date cu informaţiile furnizate de către client (date personale și comenzi).

Datele personale ale clienţilor pot fi transmise autorităţilor în drept, la solicitarea îndreptăţită a acestora, în scopul verificărilor tranzacţiilor comerciale, sau în caz de litigiu conform Articolului 6 al Regulamentului(UE) 679/2016.

S.C. Suport Horeca S.R.L. îşi declină orice responsabilitate privitoare la conţinutul oricărui site care se poate accesa prin legăturile care pornesc de la site-ul său, acestea revenind în răspunderea proprietarilor/administratorilor acestor site-uri.

S.C. Suport Horeca S.R.L. îşi asumă dreptul să dezactiveze contul unui utilizator sau să-i blocheze accesul la site în cazul în care acesta comite o fraudă legată de site.

Utilizarea datelor personale Politica de Confidențialitate

Atunci când faceți comenzi pe site-ul nostru colectăm o parte din datele dvs. pentru a putea să vă trimitem comanda făcută sau ca să vă putem contacta în legătură cu aceasta. Scopul colectării datelor dumneavoastră este:
– Pentru informarea cumpărătorilor privind situația contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a altor probleme legate de o comanda, sau produsele includese în aceasta.
– Trimiterea de newslettere cu oferte speciale și diverse noutăți legate strict de magazinul nostru. Acest lucru se poate întâmpla numai dacă ați selectat în mod explicit să primiți mesaje de la noi. Comunicarea noastră este făcută aproape în mod exclusiv pe email sau pe social media.
– Pentru urmărirea și monitorizarea vânzărilor.
Toate activitățile noastre de folosire a datele sunt făcute cu acordul dvs. și respectând legislația românească si  a Regulamentului (UE) 679/2016 cu privire la protectia datelor cu caracter personal în vigoare.

 

 

Calitatea produselor

S.C. Suport Horeca S.R.L. iși asumă responsabilitatea pentru defectele de fabricatie sesizate de catre client.

S.C. Suport Horeca S.R.L. iși asumă responsabilitatea si pentru defectele apărute în urma transportului.

Garanţia produselor

Termenul de garanţie al produselor variază între 1 şi 12 luni, se referă la defectele de fabricație conform condițiilor oferite de către producătorul original și se acordă în mod exclusiv doar cumpăratorului inițial.
Garanţia intră in vigoare la data achiziţionării produsului, se aplică clientului inițial şi nu este transferabilă. Garanţia este limitată în mod expres la repararea sau înlocuirea componentei/produsului în cauză.

Nu intră sub incidenţa garanţiei: uzura normală aparută în timp, asamblarea incorectă, procedurile defectuoase de efectuare a întreţinerii, instalarea de componente sau accesorii cu altă destinaţie decât cea originală sau cu grad scăzut de compatibilitate, accidente, abuzuri, neglijenţe.

Garanţia se pierde dacă produsul este folosit în alte scopuri decât cele recomandate. Pentru a putea beneficia de garanţie, produsul trebuie însoţit de factura fiscală şi, după caz, de certificatul de garanţie valabil.

Promoţii şi oferte speciale

S.C. Suport Horeca S.R.L. îşi stabileşte singură regulamentele promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează, respectând legislaţia în vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinta eventualilor participanţi prin intermediul site-ului.
De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile şi preţurile promoţionale se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate pe site în intervalul de timp în care promoţia este validă şi în limita stocului disponibil. S.C. Suport Horeca S.R.L. nu garantează disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor pentru promoţie și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Conflict de interese
Orice tentativă de acces neautorizat pe site şi orice încercare de fraudă va fi adusă la cunoştinţa autorităţilor competente.

Orice conflict apărut intre S.C. Suport Horeca S.R.L. şi clienţi se va încearca să se rezolve pe cale amiabilă între cele două părţi.

În cazul în care acest lucru nu se poate realiza se vor aplica prevederile legale din România şi soluţionarea conflictului va intra în compentenţa instanţelor româneşti.

 

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile menţionate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei şi nu constituie reclamă pentru compania respectivă.

Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii sau a oricărei entităţi care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informaţiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Termenii şi condiţiile generale de vânzare, ca şi preţurile sunt acceptate în deplină cunoştinţă de către cumpărător, actul de cumpărare implicând acceptarea imediată şi totală a prezentelor condiţii de vânzare.

Copyright și drepturi de folosire
Acest website este realizat de S.C. Red Lemon Studio S.R.L. și este administrat de către S.C. Suport Horeca S.R.L.
Conţinutul website-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică şi alte date – este proprietatea S.C. Suport Horeca S.R.L. şi a furnizorilor săi, dacă nu este menţionat alt proprietar. Acesta este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente din cadrul site-ului fără acordul companiei S.C. Suport Horeca S.R.L. sau a furnizorilor săi se pedepseşte conform legilor românesti în vigoare.

Folosirea acestui website, incluzând efectuarea de comenzi implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.
S.C. Suport Horeca S.R.L. funcţionează conform tuturor prevederilor legislaţiei României în vigoare; S.C. Suport Horeca S.R.L. nu este răspunzătoare pentru eventualele greşeli de tipar, preţuri sau caracteristici ale produselor. De asemenea, S.C. Suport Horeca S.R.L. nu este răspunzătoare de datele furnizate de către furnizorii săi.

Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii clientul îşi asumă în totalitate acestea.
Termenii şi condiţiile prezente mai sus pot fi supuse unor modificari.