TEL 0745 053 141 L - V: 9:00 am - 5:00 pm
Nu exista produse în cos.

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.horecamag.ro.

 1. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
 2. Administratorul site-ului www.horecamag.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.
 3. Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si horecamag.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
 4. Prin folosirea site-ului horecamag.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii horecamag.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
 5. Administratorul horecamag.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului horecamag.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
 6. Clientii Suport Horeca pot fi doar persoane jurdice.
 7. Preturile afisate pe acest site sunt exprimate in EUR si nu contin TVA. Facturarea se va face in LEI (RON) la cursul BNR+1% din data facturarii. Preturile sunt franco depozit. Preturile de pe acest site pot diferi de cele curente deoarece intre momentul unor eventuale modificari a preturilor si publicarea acestora pe site poate trece un timp nedeterminat.
 8. Puteti sa plasati comanada dumneavoastra direct de pe site, prin telefon, fax sau e-mail. Comanda dumneavoastra va fi procesata in cel mai scurt timp de departamentul nostru de vanzari.
 9. Va rugam sa nu faceti plati in contul nostru decat dupa ce vi s-a confirmat comanda si ati primit factura proforma. Numai astfel aveti garantia ca produsele comandate se afla pe stoc in cantitatea dorita si v-au fost rezervate.
 10. Costul transportului cade integral in sarcina cumparatorului.
 11. Administratorul www.horecamag.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.
 12. POLITICA DE RETURNARE: Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor. Valoarea produselor va fi rambursata prin transfer bancar in maxim 14 zile de la data receptiei produselor returnte. 

  Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

  Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurilor de livrare, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

  Expediati produsele sau inmanati-le direct la adresa: Str. Agricultori 113, Sector 2, Bucuresti, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.

  Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

  Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

  Pentru returnarea produselor comercializate de Suport Horeca srl va rugam sa trimiteti un e-mail la office@horecamag.ro

   

  Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@horecamag.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *