Masina cu camera pentru vidat alimente
Masina cu camera pentru vidat alimente
Potrivit pentru ambalarea produselor alimentare si tehnice, chiar si lichide cum ar fi supe si sosuri.
Camera si rama din otel inoxidabil.
Capac convex pentru ambalarea portiilor mari
Display digital
Ajustare vacuum pana la 99%
Reglare timp de lipire
Banda de etansare de 260 mm
Capacitate pompa vacuum 10 mc/h, echipata cu indicator de presiune.
Dimensiuni: 330*480*440 mm
Putere: 370 W
Alimentare: 230 V.
La temperatura ambientala de 18/ 24*C masina are nevoie de circa 3 minute ca sa se incalzeasca. Daca temperatura ambientala este sub 18*C se recomanda ca masina sa fie utilizata dupa 7 minute de la pornire.
UTIL: Trebuie sa verificati nivelul uleiului lunar si sa il mentineti la jumatate. Masina are nevoie ca la fiecare 6 luni sa i se inlocuiasca uleiul de la pompa de vidat pentru prelungirea vietii echipamentului. Momentul schimbarii uleiului poate fi remarcat si cand acesta este maro inchis. Masina se livreaza impreuna cu un recipient cu ulei.
Durata de viata a barei de sigilare este de aproximativ 180 ore de sigilare insemnand lipirea a 200 000 de pungi. Semnele uzurii acestei bare de sigilare sunt innegrirea benzii de teflon si/sau deteriorarea acesteia. Masina este livrata cu piesele de schimb necesara.
Singurul produs consumabil care nu se livreaza cu masina sunt pungile speciale pentru vidat.
_____________________________________________________________
Avantajele vidarii produselor:
Produsele pot fi depozitate o perioada mai lunga decat depozitandu-le prin metode traditionale fara ca alimentul sa isi schimbe proprietatile si fara sa se deshidrateze. Se reduce riscul de contaminare al alimentelor.
Atentie! Vidarea alimentelor nu inlocuieste refrigerarea lor!



