Cuptor 6 tavi patiserie-electric-manual cu convectie
Cuptor profesional patiserie si panificatie cu convectie si injectie directa de aburi
Constructie interior-exterior: inox
Panou de control: electromecanic cu 3 butoane
Capacitate: 6 tavi patiserie 60*40 cm
Distanta dintre tavi: 80 mm
Usa cu geam dublu, prevazuta cu garnitura. Sistem de protectie a utilizatorului prin deschiderea treptata la 60*, 90*, 120* si 180*
1 cuva sub usa pentru prevenirea scurgerilor aburului condensat
Maner ergonomic
Camera de coacere are colturile rotunjite pentru curatare usoara si corecta
Iluminare interioara
2 ventilatoare cu doua viteze si inversare automata de sens
Reglarea timpului de lucru de la 10 la 120 minute sau NON-STOP
Controlul nivelului de abur in 5 trepte
Dimensiuni: 850*1035*850 mm
Temperatura: intre 30*C si 270*C
Alimentare: 400 V
Putere: 10.4 kW
Greutate: 108.2 kg
Picioare reglabile
Este necesara racordarea la curent electric, apa tratata, canalizare
Fabricat in ITALIA