Aparat profesional pulverizat ciocolata

9323.14 lei TVA inclus

EUR, € RON, lei

Aparat profesional pulverizat ciocolata

 

Descriere

Aparat profesional pulverizat ciocolata

Posibilitate de reglare a cantitatii si tipului pulverizate
Ajustare a temperaturii de pulverizare
Alimentare: 220 V
Putere: 0.95 kW
Presiune: 0.5-3.5 bari
Capacitate: 1 litru
Sistem pulverizare: airmix
Dimensiuni: 34*18*39 cm
Greutate: 12 kg
*optional: Compresor

**Acest aparat profesional pentru pulverizat ciocolata(video AICI!) este utilizat atat cu ciocolata cat si cu inlocuitor sau unt de cacao. Poate fi folosit cu usurinta pentru a pulveriza ciocolata pe torturi, prajituri, tarte, forme de tort sau tarta, praline. Pistolul si spatiul de sustinere al pistolului sunt incalzite, ceea impiedica inchegarea ciocolatei si blocarea pistolului.
Cum presiunea, cantitatea de ciocolata si unchiul duzei de pulverizat sunt ajustabile, pot fi create mai multe tipuri de efecte si texturi: catifea, puncte, linii, etc.

Aparat profesional pulverizat ciocolata aparat profesional pulverizat ciocolata - Aparat profesional pulverizat ciocolata - Aparat profesional pulverizat ciocolata

Aparat profesional pulverizat ciocolata

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat profesional pulverizat ciocolata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *