Aparat profesional pulverizat ciocolata
Posibilitate de reglare a cantitatii si tipului pulverizate
Ajustare a temperaturii de pulverizare
Alimentare: 220 V
Putere: 0.95 kW
Presiune: 0.5-3.5 bari
Capacitate: 1 litru
Sistem pulverizare: airmix
Dimensiuni: 34*18*39 cm
Greutate: 12 kg
*optional: Compresor
**Acest aparat profesional pentru pulverizat ciocolata(video AICI!) este utilizat atat cu ciocolata cat si cu inlocuitor sau unt de cacao. Poate fi folosit cu usurinta pentru a pulveriza ciocolata pe torturi, prajituri, tarte, forme de tort sau tarta, praline. Pistolul si spatiul de sustinere al pistolului sunt incalzite, ceea impiedica inchegarea ciocolatei si blocarea pistolului.
Cum presiunea, cantitatea de ciocolata si unchiul duzei de pulverizat sunt ajustabile, pot fi create mai multe tipuri de efecte si texturi: catifea, puncte, linii, etc.
