Hote profesionale cu inductie

Ce sunt hotele cu inductie si/sau compensare?
Hotele cu inductie si/sau compensare se folosesc in bucatariile restaurantelor in care spatiul nu permite a fi asigurat in mod natural aport de aer proaspat esential pentru ventilatia si extractia corespunzatoare a gazelor arse si fumului din bucatariile restaurantelor.
Tipuri de hote:
Hotele pot fi de perete sau centrale (insula) in functie de necesitate.
– Hota cu inductie ajuta doar la extractia aerului viciat (gaze arse, aburi grasi, fum etc.) degajate de echipamentele pentru gatit.
– Hota cu compensare asigura aport de aer curat in incapere
– Hota cu inductie si compensare ajuta extractia sufland aerul viciat inspre filtrele hotei dar asigura si necesarul de aer proaspat in incapere.

Alte detalii:
Hotele cu inductie si/sau compensare se folosesc cu minim doua ventilatoare (in functie de situatie, pot fi mai multe), unul pentru extractie si unul pentru a asigura aportul de aer curat.
Montajul, ventilatoarele (motoarele), variatoarele de turatie, tubulatura si alte elemente de ventilatie se comanda separat de hota, diferit la fiecare locatie, in urma unei evaluari a spatiului si situatiei de montaj.
Sunt fabricate din inox AISI430 sau la cerere din inox AISI304, au filtre labirint anti-flacara, canal pentru colectarea grasimilor si stut pentru golire. Sistemul de iluminat se achizitioneaza separat, la cerere.

Show Filters

Afișez toate cele 2 rezultate

Afișez toate cele 2 rezultate